torsdag 4. oktober 2007

Operasjon "Haustferie", del 4

Dagen i dag begynte ein smule dårlig. Sur melk te frokost, så holdt eg på å svima av i timen (såklart i ein av dei timane med rimeligt lite kler på...), før eg så må skriva oppgava (jepp, den samma oppgavå som fekk meg te å fresa i går!).

Men så kom kvelden, og det va igjen tid for haustferie, koooonge!

Jentene i Sydneskleiven e klare for nye eventyr!

Det e torsdag og masse folk i Bergen by, men me tenkte oss vekk fra mas og tjas i kveld. Så me pakkte med oss kveldsmat og kakao, og tok med gitaren før me traska av gårde i retning Fløyen. Det e stjerneklart, kun et par skyer på himmelen, og me ser lyså frå byen frå knausen vår (som ittekvart viste seg å vær et aldri så lite stup!) oppe på toppen. Geologen Lillian meine at alle lyså ser ut som ein lavastrøm, mens Irene som faktisk har sett ekta lava på ein vulkan i Guatemala, må sei seg litt uenige i det. Men fint va det uansett! Ingenting å sei på utsikten mens me nøyt kveldsmat og kakao i gode venners nærvær!

Maten smake ekstra godt ute, spesielt itte ein drøye oppøvebakke!

Tenk at eg e så heldige å få bu med dessa to!
Victoria blei heilt salige når me bestemte oss for å ta dagens haustferie på Fløyen;)

Bergen by night

Lillian stemte gitaren, og så satt me og sang lovsangar i nesten ein time, det va rett og slett utruligt godt og sitta der, vær te, vær venner, vær Guds barn.

"Vi kan ikke annet enn å akseptere at vi er aksepterte uten å være akseptable."


Og mens me sitte og synge komme te nåken bakfra og tar bilde av oss! Så me håpe at dei hørrte ka me sang om;)
Det e faktisk tredje gongen i løpet av vårt haustferie-eventyr at randoms komme og tar bilde av oss, når ryktene langt om våre sprell, eller e me bare rett og slett litt fotogene av oss...?

Me må klatra på det me kan... i dag blei det trollet på Fløyen;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hørtes koslig ut:)

Anonym sa...

Dåkke e goe t å finna på ting! :D