fredag 4. desember 2009

Då va ein eksamen unnagjort! (Og for ein eksamen!)



Drøft meg her, og drøft meg der! Her har eg pugga seriøse ting; trening av angina pectoris-pasientar, amyotrofisk lateral sklerose, bekkenbunnstrening og kallusdannelse natt og dag dei siste vekene, og så får me spørsmål om tortur, og drøfting av kroppsbevissthet og kroppsbilde på elsamen, Gi meg styrke! Detta gjekk jo bra... NOOT!

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja, det var vel ikke akkurat noen som så den eksamensoppgaven komme... Inne på 221 brøt det ut latter og det var ganske mange fortvilte blikk å se når eksamensoppgavene ble delt ut. Men det er godt å være ferdig!

Anonym sa...

Det er den sykeste oppgaven ever! Skolen elsker psykomotorisk fysioterapi og de elsker å plage sine flittige studenter. To fluer i et smett der gitt...
anonym sint leser (dodama)

fru Jørgensen sa...

Det e godt å sjå at ca heila kullet e i harnisk øve den eksamenen, og at det ikkje bare e meg! Strømmen av sinte og oppgitte kommentarer tar heilt av på facebook;) Makan te svevande eksamen, og oppgaver på siden av pensum ska ein leita lenge ette! Og detta ska liksom stå på vitnemålet vårt som avsluttande eksamen i "fysioterapi"!?!!