onsdag 28. oktober 2009

Middagsbesøk i vinterhagen


Ette ein liten min-makover i vinterhagen te Kristian har den grusomme "hyttesofaen" blitt gitt bort via finn.no, den kjipe furukommoden e blitt kvit og fin, og spisebordet e flytta ut i vinterhagen. Det e blitt kjempefint der ute! Lyst og luftig, og når det e blitt mørkt ute og me tenne masse lys inne blir det nydelig der! Perfekt til "middagsselskap", og det blei det på fredag, me inviterte Torgeir og Johanne til middag:)


Bordet e dekka!


 Kommoden e blitt kjempefin, og Kristian blei "kjempeglad" når eg pynta med fine rosa lys der... (men egentlig trur eg an syns det blei litt fint te slutt). Bildet e litt uklart, men sånn blei det når eg sko prøva å fanga stemningen uten stativ!


 Kokken e i gang. Og denna mannen kan laga mat! Mmmm! Ikkje bare smake det deilig, men fint e det når det komme på tallerkenen og! Han diska opp med kylling med pesto, surra i birkebeinerskinka - ovnsstekt med cherrytomater og sjalottløk, servert med ris. Og det dessert serverte an tiramisú-mousse, lekkert i høge glas med revet sjokolade, Mmmm!


Namnam!

 Beatle rockband blei prøvd ut, og talent fantes i massevis;) I hvert fall poserings-talent om det e nåke som hette det..


1 kommentar:

Johanne Pauline og Torgeir Hauge sa...

Åå, så gøy å se innlegg! Veldig kjekke bilder:) Ja, den vinterhagen der - den kommer vi gjerne tilbake til. Nydelig var det:)