søndag 3. februar 2008

Mammen på besøk:)

Nå e det ei stund siden sist eg hadde mammen på besøk, men på fredag tok hu igjen turen te Bergen. Det har plutselig blitt vinter i Bergen, så me hadde ein kjempefine tur i vinterlandskap på Fløyen fredagen med påfølgande kafébesøk, kos kos kos! Og sjøl om det ulte rundt husveggene hadde me ein koselige tur på Egon om kvelden sammen me Kristian. Og der va maten, som alltid, god! (Når an kom vel og merka... "Åja, har du og bestilt?" "Ehh ja.. eg har nok det!")
Det har blitt ein deeel tekoppar i løpet av helgå, eg blir påvirka av mamma når hu e her! Det e så godt å ha na her når me ser kvarandre så skjelden! Så te, sjokolade og den gode praten inne i ståvå når det snør og blåse ute e herlig!

Takk for besøket mamma, kom gjerna igjen:)

Ette møtet i Salem om kvelden endte det med kebab og snøvasking. Victoria vise seg å vær ein skikkelig bad-ass når snøen komme! E det snø, og hu e i nærheten ska eg lova deg at du ikkje e trygg! Det va me flærre som fekk erfara på vei opp i leiligheten igjen;) Te slutt blei ein særs koselige lørdag avslutta med at Torleif, Eirik, Daniel og Kristian blei med oss opp og tok ein go runde med Bohnanza:) Daniel vant, men det va kanskje lika greit...

Ingen kommentarer: