tirsdag 22. september 2009

Barcelona!

I helga har eg øvd meg på å vær revisorfrue... PwC chartra nemlig et heilt fly og drog te Barcelona! Det eg forbinde med Barcelona e fotball, Gaudí, La Sagrada Familia og tapas, og alt fekk me tid te i helgå. Litt kjærestetid blei det og tid til, i tillegg te å henga med alle dei kjekke folkå Kristian jobbe med, revisorar e ikkje så tørre så ein sku tru;)
Kristian, Ann Margit og Kjell Magnar på matmarkedet. Kjøttbasaren i Bergen kan bare gå og legga seg ette me har sett detta!
Fersk mat! Her henge kroken fremdeles i, og rundt omkring såg me fisken låg og gispa oppå isen, og hummeren låg og klapra med klørnå!
Masse fristande frukt!

Lykkelig og nyforlova!
Middag på fredagskvelden og me e klar te å gå! Kjolen e forresten møkje finare når du ser heile;)Me hadde ein teori om at inngangsområdet med restaurant El Xalet de Montjuic med blitzregn sko få oss te å føla oss som stjerner;)
Litt mørkare og annerledes borddekorasjonar når me va der, men ekstklusivt va det med god utsikt og golv som snurra sakte rundt! (Detta bildet har eg bare rappa fra internett)
Vandring i gamlebyen, nydelig!

Scooterfaktoren i Barcelona va høg!
Kjerkene va mange og storslåtte!

I klosterhagen, her hadde dei gjess som vakter!
Nede ved havnå, på jakt ette tapas te lunsj!

Tapas!
Sjøl om ingen av oss me levande interesserte i fotball måtte me få med oss kamp på Europas største fotballstadion, Camp Nou!
På stadion e det plass til over 98 000, men det var kun litt over 75 000 der då me va der, likavel spesielt med så mange folk samla på ein plass!
Kampen endte med 5 mål te Barcelona og 2 mål te Atlético Madrid og va veldig spennande med siste scoring på overtid!
Mmmm! Crepes! Pannekaker med sjokolade og jordbær!
Kristian leke turist!
Søte gamle menn som va ute og lufta rullatoren sin!
På søndagen fekk me tid te å besøka La Sagrada Familia tegna av Antoni Gaudí, fantastisk! Innsidå va fremdeles ein byggeplass, men utsidå va veldig spesiall og det va flott å gå opp i tårnet! Denna katedralen har det stått om i alle spanskbøkene mine, og nå har eg endelig fått sjå an. Stor stas! Den ligne ikkje nåke aent eg har sett!
Fra det eina inngangspartiet
4 av dei 18 tårnå som e planlatgtPå vei opp! Smale auer når eg smile sa du?
Trappemoro på vei ned fra tårnet. Ein har det ikkje meir løye enn ein lage det sjøl;)
Min vakre forlovede:)

1 kommentar:

Karoline sa...

So fine du va på bilda! Du kler å vere forlova! ;)

klem