tirsdag 28. september 2010

Gratulera med sølvbryllup!

Gratulera med sølvbryllup mamma og pappa!
Nå e det bare å gå for gull! 25 år e imponerande! Dokke e store forbilder og eg satse på og håpe på at når dokke feire gull, e det me som har sølvbryllupsdag!
 

mandag 27. september 2010

Helgekos med brettspillkos;)

Det e ubeskrivelig godt å ha helger uten å måtta lesa pensum, men rett og slett kunna gjera akkurat det ein vil! Forrige søndag blei spelesøndag uten like, takk for besøket, håpe dokke komme snart igjen!

Synnøve og Jarle kom tidlig, og me spelte masse Bohnanza og åt oss stappmette på riskrem - Mmmm! (riskrem e endå et argument  for lørdagsgrøt forresten..). Me hadde kje sendt dei av gårde før Johanne og Torgeir kom, og søndagen blei komplett med trivelig prat, litt taktikk og litt flaks i Mexican train, me glede oss te neste omgang!

Riskrem te dessert e kje feil! (Sjøl om det resultere i 4 stk som ligge og vrir seg på sofaen ettepå - METT!)
 Gode venner e gull verdt! Og Mexican train e kjempekjekt!

tirsdag 14. september 2010

Ka har skjedd siden sist?

Masse har skjedd siden sist, men aller størst e det at me har gifta oss!
31. juli blei ein fantastisk dag, endelig e Kristian virkelig min, og me har det så fint!

Litt trist va det at farfar ikkje kunne feira dagen med oss siden han fekk et stort slag bare ei veka for bryllupet, men me va innom sjukehuset mellom fotografen og middagen. Ellers va dagen fantastisk, me e så utruligt takknemlige for alle dei fantastiske vennene og den flotte familien me e velsigna med!

Me har vore på bryllupsreise te Mauritius, fantastisk med halvannen veka for bare oss sjøl med sol, snorkling, strand, delfinar, god mat, fisking, fjelltur og avslapping. Me kan absolutt anbefala Mauritius, men det tar litt tid å komma seg derte, øyå ligge 800 km aust for Madagaskar...

Rett fra bryllupsreise starta eg i turnus på Haukeland. Masse nytt og masse spennande, men nå begynne eg å komma godt inni det! Eg e på kirurgisk avdeling, og der har eg ansvar for ein egen sengepost. Det e kjekt å ha ansvar, samtidig som eg har ein erfaren veiledar og mange kjekke kollegaer eg lære masse av.


Dei første vekene i Bergen gjekk med til intens innflytting, utpakking og oppussing. Det e så fint å endelig bu i lag! Det e kjekt å sjå at ting tar form og sjå at det blir fint rundt oss. Kristian har nok måtta akseptert at det e blitt prega av å ha fått kåna i hus, men sjøl om det va fint før e det blitt endå kosligare nå! For et par veker siden va mamma, pappa og Synnøve her nåken timar, og det resulterte i ein flott oppgradering av kjøkkenet. Pappa og Kristian sto på, og me har nå fått meir lagrinsplass og det e blitt så fint i kroken der det tidligare bare sto ein fryseboks.  Forrige veka va me heilt ferdige med alt, og det va deilig! Så nå e me klare for besøk, hjertelig velkommen ska du vær te kaffislabberas, eller ein spekelkveld!