fredag 30. oktober 2009

Kjære rema-gutten!


Kvar gong eg handle på rema på Danmarksplass og du e på jobb, så ler eg meg fillete av alle dei snåle spøkane du drar med alle kundene dine! Takk for god service og gratis trim av lattermusklane! You make my day kvar gong eg handle på rema!

onsdag 28. oktober 2009

Middagsbesøk i vinterhagen


Ette ein liten min-makover i vinterhagen te Kristian har den grusomme "hyttesofaen" blitt gitt bort via finn.no, den kjipe furukommoden e blitt kvit og fin, og spisebordet e flytta ut i vinterhagen. Det e blitt kjempefint der ute! Lyst og luftig, og når det e blitt mørkt ute og me tenne masse lys inne blir det nydelig der! Perfekt til "middagsselskap", og det blei det på fredag, me inviterte Torgeir og Johanne til middag:)


Bordet e dekka!


 Kommoden e blitt kjempefin, og Kristian blei "kjempeglad" når eg pynta med fine rosa lys der... (men egentlig trur eg an syns det blei litt fint te slutt). Bildet e litt uklart, men sånn blei det når eg sko prøva å fanga stemningen uten stativ!


 Kokken e i gang. Og denna mannen kan laga mat! Mmmm! Ikkje bare smake det deilig, men fint e det når det komme på tallerkenen og! Han diska opp med kylling med pesto, surra i birkebeinerskinka - ovnsstekt med cherrytomater og sjalottløk, servert med ris. Og det dessert serverte an tiramisú-mousse, lekkert i høge glas med revet sjokolade, Mmmm!


Namnam!

 Beatle rockband blei prøvd ut, og talent fantes i massevis;) I hvert fall poserings-talent om det e nåke som hette det..


tirsdag 27. oktober 2009

God foreleser + kaffe mocha = bra!




Tidlig morgen!


At morgenstund har gull i munn e eg svært skeptisk te, og eg glede meg allerede te eg kan sova middag! Men for et deilig vær ute!! Då blir det ikkje så ille å gå tidlig til skulen likavel. Du vett forresten at du spelte innebandy på krik i går når du fremdeles har et rundt merke på underarmen med 3 små like store sirkler inni!

søndag 25. oktober 2009

Giftesjuk!

Kvar gong me e i lag med Torgeir og Johanne blir eg giftesjuk, det virke rett og slett veldig koselig å vær gift!

Eg glede meg te denna fantastiske mannen blir min i juli neste sommar!

torsdag 22. oktober 2009

Sammen i kjærlighet

I går va eg og Kristian på parkveld med Navigatørene - "Sammen i kjærlighet".

Det va ein utrulig fin kveld med ein veldig flink kursholdar. Viktig tema å prata om og tenka øve, det anbefales å få med seg nåke sånt! Ikkje fordi ein nødvendigvis har så mange problemer, men fordi det kan vær et godt redskap når ein begynne samlivet sammen. Me glede oss allerede te neste kursskveld!

"Gresset er alltid grønneret på din side av gjerdet bare du husker å vanne det!"


Veldig kjekt va det å få med seg Johanne og Torgeir og:) Det e morsomt å utveksla erfaringar og sjå at andre ofta har det på samme måte, både på godt og vondt! Både Torgeir og Kristian påstår for eksempel at me jentene ikkje har lika modne smaksløkar så dei, bare fordi me ikkje vil ha blåmuggost og denslags svineri... hørrt nåke sånt tull?!

mandag 19. oktober 2009

Og med det raste taket ner i håve på meg!

Turnus/praksiskomiteen i akjson:


Og så va dagen altså komt! Praksisnr gjekk det bra med, eg fekk nemlig nr 10, og havne mest sannsynligvis i Bergen.

MEN!

Dei 10 vekene i praksis blir bare ein bagatell i forhold te dei 12 månedane i turnus. Og eg trakk nr 30 i turnustrekkingå, det e altså ingen kjangs i havet for at eg får vær i Bergen te neste år. Og det e kjipt. Veldig kjipt. Så i dag har eg ein veldig kjip dag, og eg og Kristian har et aldri så lite puslespill me ska setta i samen for neste år - helgependling?, ska begge flytta?, ka gjere me med jobben hans?, og leligheten? Det e mange spørsmål som svirre rundt, og svarå har me egentlig ikkje før i mars, det e nemlig då me får veta plassene og ska velga.

Har det gått "troll i ord"? Eg har jo spøka om at eg komme te å havna i Odda te neste år, og nå e plutselig det et reelt alternativ... Sykt kjipt å vær nygift og flytta fra kvarandre ette å ha budd i lag i 2 veker, sykt kjipt at Kristian har ein jobb som han ikkje bare kan ta med seg kor som helst.

Blåmandag, manic monday...

Jada, eg vett at det fins verre ting her i verden, barn som sulte i Afrika, flomofre i Asia, medstudentar som havne i Finmark. Men vett du ka? Det drite eg faktisk i akkurat nå.

søndag 18. oktober 2009

Spennande dag i mårå!

For då komme nemlig Victoria endelig him ette 5 veker i Israel, og me ska trekka praksisnummer og TURNUSnummer!!!

Nå kan me snart laga middag samen igjen alle tri:)


Eg e så spent at eg holde på å... ja vett kje heilt, men spent e eg jaffal! Eg e ikkje kjempegira på å gifta meg og flytta samen med min kjære, for så å flytta frå an igjen ette 2 veker for å begynna i turnus...

Nummeret me trekke vil kun gi ein peikepinn på kordan me ligge an, for me ska kje velga turnusplasser før i mars. Uansett gir trekningå litt meir visshet om kjangsen for å havna i Bergen e der, om an kanskje e der, eller om det mest sannsynlig blir i Finnmark, indre Fjaler, Egersund eller ein eller aen lignande avkrok! Trur forresten Kristian e endå meir spent enn eg e!

Satse på at detta blir reaksjonen på mandag ette at turnusnr e trekt!

torsdag 15. oktober 2009

Og me e i gang med bacheloroppgavå!

Då e me i gang med bacheloroppgavå, og det e både spennande og litt skummelt på samme tid!

Eg ska skriva i lag med Eirin, og me ska skriva om lungefysioterapi og Cystisk fibrose. Prosjektplan 1 e skrevet, og me har vore på veiledning og fått positiv tilbakemelding, så nå e me offisielt i gang! JIPPI!

Oppgavå ska ikkje leverast før i mai, men me blir nødt te å jobba med forberedelsene i løpet av hausten, derfor må me starta så tidlig.

tirsdag 13. oktober 2009

Modellspeider!

Eg ler kvar gong eg handle på Rema der denna e klistra på kassen;)

mandag 12. oktober 2009

Lillian 23 år i dag!

Hipp hipp hurra!

Denna gojentå har bursdag i dag, GRATULERA med dagen kjære Lillian!

søndag 11. oktober 2009

Endelig bergenshelg igjen!

Ette mange helge på farten har eg hatt ei rolig helg i Bergen igjen, og du verden så deilig det har vore!

CHRISC-basar (dessverre uten ein einaste gevinst) i trivelig lag på fredagskvelden, Salem med påfølgande Egon-besøk med Johanne og Torgeir på lørdag, litt pensumlesing både lørdag og søndag (sjøl om effektiviteten va svært begrensa på søndag- bryllupsplanlegging e kjekkare), og deilig middag og ein utrulig koselig kveld i den flotte leiligheten hos Johanne og Torgeir på søndagskvelden. Det va på tide me kom oss på besøk, og trivelig blei det!

Ei deilig helg, med tid til både pensum, gode venner, min kjære, og åndelig påfyll! Deilig!

torsdag 8. oktober 2009

Forstyrrande gule menn


jobbe utenfor vinduet mitt! Ikkje spesielt festlig med det bråket når eg ska skriva SVH oppgavå mi, men det hjelpe litt på arbeidslysten med levande lys, kakao og toast! Dessuten jobbe bråkebøttene ute i det sura regnet, mens eg sitte inne på det goa og varma rommet mit, HAHA!

onsdag 7. oktober 2009

Alle reise på utveksling...

Ka skjer med at "alle" reise for tiå?

Victoria har reist til Israel...
Karoline har forvilla seg heilt te Australia...

Christine og Solveig har reist te Madagaskar...

Alle reise jo vekk jo! Snart e det ingen å henga med her!

VENNLIGST KOM HIM IGJEN!


p.s. Me savne deg veldig her Victoria, kom him og kvil middag på sofaen igjen!

torsdag 1. oktober 2009

Kognitiv svikt i F07!


Her vise Eirin og Ings fram sine tegningar.. Lyden e høg og engasjementet e stort når me prøve å tegna ei enkel stjerna. Det e ikkje så lett som det ser ut te for me e hemma av ein boks med et speil som ska simulera hjerneskade. Stemningen va høg mens me holdt på! Fysio e på ingen måte bare teoretiske forelesningar!

Brudekjolen min<3


SERIØST!?! Trudde du virkelig eg sko legga ut bilde av kjolen min? Ånei du:) Det e hemmelig fram te den 31. juli 2010! (Spesielt for DEG Kristian - tippe du ikkje klarte å la vær å klikka deg inn her.)

Kjolen e det kun mamma så får sjå, i hvertfall foreløbig:)


P.S. Om du lese detta innlegget uavhengig - det hørre sammen med blogginnlegget publisert 01.11.09